Det blev nästan lite gråtmilt en stund. Tänka sig att 35 personer återkom till där det drog ihop sig. 35 glada människor som ville återkomma, få sig till livs både för mage och hjärna. Oavsett vart i landet man kommit ifrån så dök de upp, från Nyköping, från Hudiksvall och hela Mälardalen. De ville och de talade mycket om hur Childrens Program öppnat dörrar för en förbättrad kommunikation och inte minst en ny relation mellan barn och föräldrar. Högt i tak, mycket glädje och när vi kom till övningen ” vad jag minns av Childrens Program, så vann barnen den tävlingen!! Mycket har stannat kvar och inte minst det viktigaste; att det inte är mitt fel, att jag inte kan bota eller kontrollera min förälder och att jag faktiskt inte är ensam.
Vi i ledartröjan för Childrens Program i Sverige är jublande glada över att alla dessa fantastiska människor dök upp. Vi vet att det funkar och vi tänker slåss för att programmet kan permanentas i framtiden över hela vårt avlånga land.