Det blev helt fantastiskt till slut.

Vi jobbade in i det sista kvällen innan den stora återträffen för alla de som deltagit i Childrens Program. 149 personer, barn och föräldrar bjöds in till den underbara lördag den 26 augusti och inte mindre än 64 personer dök upp. Med uppställda regnskydd( partytält) gottade sig alla i den varma sensommarsolen med varandra, korv och hamburgare, frukt och kladdkaka.

Vi är så oerhört tacksamma för att se vad Childrens Program åstadkommit och hur både barn och föräldrar vill återknyta kontakten, berätta hur livet ser ut idag och inte minst får vi höra om hur relationerna hemmavid har blivit annorlunda sen man gått programmet. Vi skulle mer än gärna vilja visa bilder på alla dessa 64 personer ätandes godsaker och jobba med övningar tillsammans, men av sekretesskäl och den anonymitet som vi vill ska efterlevas, så får vi i alla fall se miljön där det hela utspelade sig under glada former den 26 aug 2017.

18 grupper har vi nu haft och vi är på väg till den grupp 19 som om några dagar startar i Skåne, på Rönneholms slott. Fortsättning följer………